پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10001147
عنوان فارسی
تاثیر نانومیسل کورکومینوئید بر ویژگی های سفتی، فیزیکوشیمیایی، حسی و فعالیت ضد اکسایشی پاستا
عنوان انگلیسی
Effect of Nano micells Curcuminoid on Hardness, Physicochemical, Sensorial Properties and Antioxidant Activity of Pasta
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
سيد يعقوبي،امين ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1398/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
فارسی
فارسی
مشخصات ظاهری
دارای CD
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
116
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 57 بار