آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
10001147
پدیدآور
رحمتی، محمد
Rahmati, Mohammad
عنوان فارسی
تاثیر نانومیسل کورکومینوئید بر ویژگی های سفتی، فیزیکوشیمیایی، حسی و فعالیت ضد اکسایشی پاستا
عنوان انگلیسی
Effect of Nano micells Curcuminoid on Hardness, Physicochemical, Sensorial Properties and Antioxidant Activity of Pasta
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد،محمدحسین
Azizi,Mohammad Hossain
--
استاد مشاور
سيد يعقوبي،امين
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1398/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
فارسی
فارسی
مشخصات ظاهری
دارای CD
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
116
واژههای کلیدی به فارسی
پاستا
نانومیسل کورکومینوئید
فنول
افت پخت
وزن پخت
واژههای کلیدی به انگلیسی
pasta
Nano micelles curcuminoids
phenol
baking loss
baking weight
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 57 بار