آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
10002671
پدیدآور
رودباری، مژگان
Roodbari, Mojgan
عنوان فارسی
اثر مهار کنندگی ترکیبات فنولی عصارههای آبی پوست سبز پسته و انار بر تشکیلAGEهای فلورسانس
عنوان انگلیسی
Inhibitory effect of phenolic compounds of pistachio green hull and pomegranate peel aqueous extractions on formation florescent AGEs
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگربفروئی،محسن
Barzegar,Mohsen
--
استاد مشاور
سحری،محمدعلی
Sahari,Mohammad ali
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1399/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
0
واژههای کلیدی به فارسی
پوست سبزپسته
پوست انار
ترکیبات فنولی
گلیکاسیون
محصولات نهایی گلیکاسیون پیشرفته فلورسانس
واژههای کلیدی به انگلیسی
Pistachio green hull
Pomegranate peel
Phenolic compounds
Glycation
Fluorescent AGEs
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 131 بار