پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10002671
عنوان فارسی
اثر مهار کنندگی ترکیبات فنولی عصارههای آبی پوست سبز پسته و انار بر تشکیلAGEهای فلورسانس
عنوان انگلیسی
Inhibitory effect of phenolic compounds of pistachio green hull and pomegranate peel aqueous extractions on formation florescent AGEs
عنوان به زبان دیگر
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1399/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
0
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 131 بار