پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10004489
عنوان فارسی
بررسی اثر بازدارندگی برخی از آبکافته های پروتئینی بر تشکیل محصولات نهائی گلیکاسیون پیشرفته
عنوان انگلیسی
Investigation of the Inhibitory Effect of some Protein Hydrolysates on the Formation of Advanced Glycation End-products (AGEs)
عنوان به زبان دیگر
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1400/9
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
109
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 20 بار