آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
10004489
پدیدآور
آرسته، فائزه
Arasteh, Faezeh
عنوان فارسی
بررسی اثر بازدارندگی برخی از آبکافته های پروتئینی بر تشکیل محصولات نهائی گلیکاسیون پیشرفته
عنوان انگلیسی
Investigation of the Inhibitory Effect of some Protein Hydrolysates on the Formation of Advanced Glycation End-products (AGEs)
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگربفروئی،محسن
Barzegar,Mohsen
--
استاد مشاور
احمدی گاولیقی،حسن
Ahmadi Gavlighi,Hassan
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1400/9
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
109
واژههای کلیدی به فارسی
پپتید زیست فعال
گلیکاسیون
اسیدهای آمینه
واکنش میلارد
آبکافته پروتئینی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Bioactive peptides
Glycation
Amino acids
Maillard reaction
Protein hydrolysate
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 20 بار