پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10005373
عنوان فارسی
بررسی کاهش گرفتگی غشایی و بهینه سازی شرایط در تولید ضداکساینده طبیعی از عصاره آبی پوست پسته
عنوان انگلیسی
Study on Reduction of Membrane Fouling and Optimization of Conditions for Production of Natural Antioxidant from Aqueous Extract of Pistachio Green Hull
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1395/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
120
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 5 بار