آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
10005905
پدیدآور
صداقت نوقابی، سجاد
Sedaghat, Sajjad
عنوان فارسی
تاثیر روش های مختلف خشک کردن و زمان برداشت بر خصوصیات فیتوشیمیایی پداژه زعفران (Crocus sativus L.)
عنوان انگلیسی
Effect of Different Drying Methods and Harvesting Time on Phytochemical Characteristics of Saffron (Crocus sativus L.) Corm
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عیاری نوش آبادی،مهدی
Ayyari Noushabadi,Mahdi
--
استاد مشاور
عبادی،محمدتقی
MOHAMMAD-TAGHI,EBADI
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
باغبانی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی باغبانی - گیاهان دارویی
تاریخ دفاع
1401/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای CD
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
125
واژههای کلیدی به فارسی
بنه زعفران
زعفران
اسانس پداژه زعفران
خصوصیات فیتوشیمیایی
واژههای کلیدی به انگلیسی
saffron corm
saffron
saffron corm essential oil
phytochemical characteristics
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 9 بار