پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10005905
عنوان فارسی
تاثیر روش های مختلف خشک کردن و زمان برداشت بر خصوصیات فیتوشیمیایی پداژه‌ زعفران (Crocus sativus L.)
عنوان انگلیسی
Effect of Different Drying Methods and Harvesting Time on Phytochemical Characteristics of Saffron (Crocus sativus L.) Corm
عنوان به زبان دیگر
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
باغبانی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی باغبانی - گیاهان دارویی
تاریخ دفاع
1401/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای CD
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
125
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 9 بار