پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10005997
عنوان فارسی
عنوان اول: بررسی مورفولوژیک و فیتوشیمی گونه های .Eryngium planum L (ایرانی و لهستانی) و .Eryngium alpinum Lعنوان دوم: عوامل موثر بر کمیت و کیفیت اسانس زردچوبه ( .Curcuma longa L)
عنوان انگلیسی
Title1: Morphological and Phytochemical Study of Eryngium planum L. (Iran and Poland) and Eryngium alpinum L. SpeciesTitle2: Factors affecting the Quantity and Quality of Turmeric Essential Oil (Curcuma longa L.)
عنوان به زبان دیگر
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
باغبانی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی باغبانی - گیاهان دارویی
تاریخ دفاع
1400/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
تعداد صفحات
0
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 7 بار