آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
10007393
پدیدآور
فتاحی دارغلو، رضا
Fattahi, Reza
عنوان فارسی
تشخیص تقلبات زعفران (کروکاس ساتیووس) به وسیله ی تجزیه ی شیمی سنجی
عنوان انگلیسی
Detection of Adulteration in Saffron (Crocus sativus) by Chemometric Analysis
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگربفروئی،محسن
Barzegar,Mohsen
--
استاد مشاور
سحری،محمدعلی
--
مانی ورنوسفادرانی،احمد
Sahari,Mohammad ali
--
--
Mani-Varnosfaderani,Ahmad
--
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1401/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
155
واژههای کلیدی به فارسی
طیفسنج تحرک یون
منبع تخلیه کرونا (CDI)
زعفران (کروکاس ساتیووس)
تقلب در زعفران
رنگدهنده مصنوعی
تقلب زیستی
تجزیه و تحلیلهای چندمتغیره
واژههای کلیدی به انگلیسی
Ion mobility spectrometry
Corona discharge ionization
Saffron (Crocus sativus L.)
Saffron adulteration
Synthetic colorant
Bio-adulteration
Multivariate data analysis
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی پایان نامه
۴۷
روز دیگر قابل دسترسی است.
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 18 بار