پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10007393
عنوان فارسی
تشخیص تقلبات زعفران (کروکاس ساتیووس) به وسیله ی تجزیه ی شیمی سنجی
عنوان انگلیسی
Detection of Adulteration in Saffron (Crocus sativus) by Chemometric Analysis
عنوان به زبان دیگر
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1401/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
155
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی پایان نامه ۴۷ روز دیگر قابل دسترسی است.
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 18 بار