پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
10007529
عنوان فارسی
بررسی اثر عصاره آنزیمی انجیر (فیسین) بر اجزای پروتئینی گندم و ویژگی‌های فراسودمند آن‌ها
عنوان انگلیسی
Investigating the Effect of Enzymatic Extract of Fig (Ficin) on Wheat Protein Fractions and Their Functional Properties
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
سلامی، مریم
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1402/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای تصویر
دارای نمودار
تعداد صفحات
127
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی پایان نامه ۱۹۹ روز دیگر قابل دسترسی است.
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 8 بار