آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
5788
پدیدآور
امیدی کیا، کامران
Omidikia, Kamran
عنوان فارسی
طراحی و ارزیابی مدل قابلیت های جایگاه سازی برند شرکت بر اساس رویکرد قابلیت های پویا: صنعت مواد غذایی
عنوان انگلیسی
Designing and Evaluating the Brand Positioning Capabilities model based on Dynamic Capabilities Approach: Food Industry
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مشبکی اصفهانی، اصغر
Asghar, Moshabaki
--
استاد مشاور
خدادادحسینی، سیدحمید -- عزیزی، شهریار
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
مدیریت و اقتصاد
دپارتمان یا گروه
مدیریت بازرگانی
رشته تحصیلی
مدیریت - مدیریت بازاریابی بین الملل
تاریخ دفاع
1391/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
284
واژههای کلیدی به فارسی
صنعت مواد غذایی
نام تجارتی
موقعیت رقابتی
قابلیت های پویا
قابلیت سازمانی
نظریه داده بنیاد
واژههای کلیدی به انگلیسی
Food industry
Brand Names
Grounded theory
Competitive positioning
Organizational capabilities
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 123 بار