آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1531
پدیدآور
بولحسنی سنجانی، اعظم
Bolhasani Sanjani, Azam
عنوان فارسی
مطالعه اثر اجزا مولکولی زعفران ایران بر ساختار DNA در شرایط آزمایشگاهی
عنوان انگلیسی
The in vitro Study of the Effect of Iranian Saffron Components on DNA Structure
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
بطحائی، سیده زهرا
Bathaie, S. Zahra
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم پزشکی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
بیوشیمی بالینی
تاریخ دفاع
1380/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
160
واژههای کلیدی به فارسی
زعفران
دی ان ا
طیف نورسنجی
کاروتنوئیدها
آزمایشگاهها
کروستین
کروسین
دی متیل کروستین
پیکروکروسین
سافرانل
آنالیز آسکاچارد
واژههای کلیدی به انگلیسی
Spectrophotometry
Saffron
Carotenoids
Crocetin
Crocin
Picrocrocin
Safranal
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 123 بار