آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1787
پدیدآور
اشرافی، محبوبه
Ashrafi, Mahboobeh
عنوان فارسی
بررسی میان کنشهای اجزا ملکولی زعفران ایران با هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA در شرایط آزمایشگاهی
عنوان انگلیسی
The in vitro Studies on the Interactions of the Molecular Component of Iranian Saffron with Histone HI and Hi-DNA Complex
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
بطحائی، سیده زهرا
Bathaie, S. Zahra
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم پزشکی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
بیوشیمی بالینی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
130
واژههای کلیدی به فارسی
هیستون ها
زعفران
کروسین
کروستین
دی ان ا
سافرانل
پیکروکروسین
دی متیل کروستین
طیف نمایی مادون قرمز
واژههای کلیدی به انگلیسی
Saffron
Crocin
Crocetin
Safranal
Picrocrocin
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 127 بار