پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1787
عنوان فارسی
بررسی میان کنشهای اجزا ملکولی زعفران ایران با هیستون H1 و کمپلکس H1-DNA در شرایط آزمایشگاهی
عنوان انگلیسی
The in vitro Studies on the Interactions of the Molecular Component of Iranian Saffron with Histone HI and Hi-DNA Complex
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم پزشکی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
بیوشیمی بالینی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
130
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 127 بار