پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2356
عنوان فارسی
بررسی ارجحیت میان کنش اجزای مولکولی زعفران نسبت به توالی های ویژه الیگو نوکلئوتیدی و اثر آنها بر کمپلکس الیگونوکلئوتید-هیستونH1 در شرایط آزمایشگاهی
عنوان انگلیسی
The Preference Of interaction of Saffron's molecular Components for oligonucleotides and their effect on H1-oligonucleonucleotide Complexes in the in vitro studies
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
علوم پزشکی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
بیوشیمی بالینی
تاریخ دفاع
1387/3
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
تعداد صفحات
115
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 126 بار