آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
5238
پدیدآور
سیدزاده، سیدمجتبی
Seyedzadeh, Seyed Mojtaba
عنوان فارسی
تولید کشت شروع کننده حاوی لاکتوباسیلوس و ساکارومایسس سرویزیه به عنوان مایه تلقیح خمیر نان
عنوان انگلیسی
Producing Starter Culture Inoculum Containing Saccharomyces cerevisiae and Lactobacillus ssp. as Dough Baker
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
نصرتی، محسن
MOhsen, Nosrati
--
استاد مشاور
فامیلی، محمدحسین نوید
Famili, Navid M.
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
مهندسی شیمی
دپارتمان یا گروه
مهندسی شیمی - بیوتکنولوژی
رشته تحصیلی
مهندسی شیمی ، بیو تکنولوژی
تاریخ دفاع
1391/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
98
واژههای کلیدی به فارسی
تخمیر
باکتری های لاکتیک اسید
نان
لاکتوباسیل ماست
واژههای کلیدی به انگلیسی
Fermentation
Bread
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 189 بار