پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
956
عنوان فارسی
بررسی خواص ترموفیزیکی پسته در فرآیند خشک کردن
عنوان انگلیسی
The Study of Thermophysical Properties of Pistachio in Drying Process
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
تاریخ دفاع
1379/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
157
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 23 بار