آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
956
پدیدآور
کوچک زاده قمی، احمد
Kouchakzadeh Ghomi, Ahmad
عنوان فارسی
بررسی خواص ترموفیزیکی پسته در فرآیند خشک کردن
عنوان انگلیسی
The Study of Thermophysical Properties of Pistachio in Drying Process
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
توکلی هشتجین، تیمور
Tavakoli Hashtjin, Teymour
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
تاریخ دفاع
1379/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
157
واژههای کلیدی به فارسی
پسته ها
ایران
خواص حرارتی فیزیکی
خشک کردن
رسانندگی گرمایی
ضریب انتقال گرما
منبع حرارت خطی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Iran
Drying
Heat transfer coefficient
Thermal conductivity
Thermophysic properties
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 23 بار