پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3382
عنوان فارسی
سنجش میزان ویتامین ث و ویژگی های مزه لیموشیرین با استفاده از طیف سنجی فروسرخ نزدیک
عنوان انگلیسی
Assessment of Vitamin C Content and Taste Attributes in Sweet Lemon Using Near Infrared Spectroscopy
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
جمشیدی، بهاره
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
مهندسی مکانیک بیوسیستم
رشته تحصیلی
مهندسی مکانیک بیوسیستم - فناوری پس از برداشت
تاریخ دفاع
1395/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
91
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 150 بار