آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3382
پدیدآور
رفیعی، عمار
Ammar, Rafiee
عنوان فارسی
سنجش میزان ویتامین ث و ویژگی های مزه لیموشیرین با استفاده از طیف سنجی فروسرخ نزدیک
عنوان انگلیسی
Assessment of Vitamin C Content and Taste Attributes in Sweet Lemon Using Near Infrared Spectroscopy
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مینائی، سعید
--
استاد مشاور
جمشیدی، بهاره
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
مهندسی مکانیک بیوسیستم
رشته تحصیلی
مهندسی مکانیک بیوسیستم - فناوری پس از برداشت
تاریخ دفاع
1395/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
91
واژههای کلیدی به فارسی
طیف سنجی
لیموشیرین
غیر مخرب
مرئی/فروسرخ نزدیک
ویژگی های خوراکی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Spectrometry
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 150 بار