آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
161
پدیدآور
ناظم، کورش
Nazem, Korosh
عنوان فارسی
بررسی امکان بهبود ارزش غذایی تفاله مرکبات از طریق عمل آوری با قارچ Neurospora sitophila
عنوان انگلیسی
Study on the Improvement of the Nutritive Value of Citrus Wastes (Lemon and Orange) Treated with Neurospora sitophila
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
روزبهان، بوسف
Rouzbehan, Yousef
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم دامی
تاریخ دفاع
1380/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
81
واژههای کلیدی به فارسی
ارزش غذایی
نئورسپورا سیتوفیلا
پروتئین ها
روش زیست شناختی
ضریب هضم ماده خشک
عمل آوری بیولوژیکی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Nutritive value
Neuraspora sitophila
Biological method
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 111 بار