پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
161
عنوان فارسی
بررسی امکان بهبود ارزش غذایی تفاله مرکبات از طریق عمل آوری با قارچ Neurospora sitophila
عنوان انگلیسی
Study on the Improvement of the Nutritive Value of Citrus Wastes (Lemon and Orange) Treated with Neurospora sitophila
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم دامی
تاریخ دفاع
1380/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
81
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 111 بار