آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3281
پدیدآور
رجبی، مهدی
Mahdi, Rajabi
عنوان فارسی
تاثیر افزودن سطوح مختلف عصاره تفاله انار به جیره بر عملکرد بره های پرواری
عنوان انگلیسی
Effect of adding different levels of pomegranate pulp extract in diet on the performance of fattening lamb
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
روزبهان، یوسف
Yousef, Rouzbehan
--
استاد مشاور
رضائی، جواد
Rezaei, Javad
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
دامپروری
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم دامی - تغذیه دام
تاریخ دفاع
1394/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
70
واژههای کلیدی به فارسی
عصاره تفاله انار
مصرف خوراک
رشد
فراسنجه های شکمبه و خون
نیتروژن میکروبی
آنتی اکسیدان
بره پرواری
واژههای کلیدی به انگلیسی
Growth
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 135 بار