پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3592
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف اکسید روی و نانواکسید روی بر گوارش پذیری، فراسنجه های تخمیر و ظرفیت آنتی اکسیدانتی شکمبه با روش برون تنی
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of ZnO and nano-ZnO on digestibility, ruminal fermentation parameters and antioxidant capacity by in vitro method
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
دامپروری
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم دامی - تغذیه دام
تاریخ دفاع
1397/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
66
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 146 بار