آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3592
پدیدآور
ریاضی، حسن
Riyazi, Hassan
عنوان فارسی
تأثیر سطوح مختلف اکسید روی و نانواکسید روی بر گوارش پذیری، فراسنجه های تخمیر و ظرفیت آنتی اکسیدانتی شکمبه با روش برون تنی
عنوان انگلیسی
Effect of different levels of ZnO and nano-ZnO on digestibility, ruminal fermentation parameters and antioxidant capacity by in vitro method
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
رضائی، جواد
Javad, Rezaei
--
استاد مشاور
روزبهان، یوسف
Rouzbehan, Yousef
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
دامپروری
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم دامی - تغذیه دام
تاریخ دفاع
1397/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
66
واژههای کلیدی به فارسی
مکمل روی
نانواکسید روی
تخمیر برون تنی
ظرفیت آنتی اکسیدانتی
واژههای کلیدی به انگلیسی
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 146 بار