پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
874
عنوان فارسی
بررسی اثر غلظتهای مختلف آب پنیر بر روی نانهای حجیم و نیمه حجیم
عنوان انگلیسی
The evaluation of the effects of different concentration of whey on the voluminous(Baguette) and semivoluminous(Barbari) bread
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1379/8
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
116
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 82 بار