آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
874
پدیدآور
عبدی، وحیدرضا
Abdi, Vahid Reza
عنوان فارسی
بررسی اثر غلظتهای مختلف آب پنیر بر روی نانهای حجیم و نیمه حجیم
عنوان انگلیسی
The evaluation of the effects of different concentration of whey on the voluminous(Baguette) and semivoluminous(Barbari) bread
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1379/8
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
116
واژههای کلیدی به فارسی
نان
آب پنیر
فیزیکو شیمیایی
ارزش غذایی
مصرف
آزمون پانل
آزمون ویسکوالاستوگراف
آزمون فارینوگراف
آزمون گلوتن
بتا گالاکتوزیداز
واژههای کلیدی به انگلیسی
Beta-Galactosidase
Nutritive value
Bread
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 82 بار