پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1009
عنوان فارسی
بررسی اثر درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگیهای کیفی توت فرنگی منجمد
عنوان انگلیسی
Effect of Low Temperature on the Ascorbic Acid (Vit. C) Content and Quality Characteristics in Frozen Strawberry
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1379/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
101
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 92 بار