آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1009
پدیدآور
بوستانی، محسن
Boostani, Mohsen
عنوان فارسی
بررسی اثر درجه برودت پایین بر میزان ویتامین C و ویژگیهای کیفی توت فرنگی منجمد
عنوان انگلیسی
Effect of Low Temperature on the Ascorbic Acid (Vit. C) Content and Quality Characteristics in Frozen Strawberry
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1379/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
101
واژههای کلیدی به فارسی
اسید اسکوربیک
انجماد
کیفیت
نگهداری
مواد غذایی
ارزش غذایی
توت فرنگی ها
درجه برودت
واژههای کلیدی به انگلیسی
Nutritive value
Freezing
Quality
Food
Vitamin c
Preservation
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 92 بار