آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1200
پدیدآور
جمشیدیان، مجید
Jamshidian, Majid
عنوان فارسی
جزء به جزءسازی چربی شیر ایرانی و بررسی برخی از کاربردهای آن در صنایع غذایی
عنوان انگلیسی
Iranian Milk Fat Fractionation and the Surveyo f someo f its Applicationsin Food Industries
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
141
واژههای کلیدی به فارسی
تقطیر جزء به جزء
شیر (تغذیه)
صنعت مواد غذایی
چربی ها
کاربرد
روشهای اصلاح چربی شیر
واژههای کلیدی به انگلیسی
Milk (nutrition)
Food industry
Application
Fractionation
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 177 بار