پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1200
عنوان فارسی
جزء به جزءسازی چربی شیر ایرانی و بررسی برخی از کاربردهای آن در صنایع غذایی
عنوان انگلیسی
Iranian Milk Fat Fractionation and the Surveyo f someo f its Applicationsin Food Industries
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
141
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 177 بار