آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1355
پدیدآور
مهرائی، عباس
Mehraiy, Abbas
عنوان فارسی
بهبود شرایط تخمیر نان بربری
عنوان انگلیسی
Improvement of The Fermentation Conditions of Barbary Bread
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Azizi, Mohammad Hossein
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
112
واژههای کلیدی به فارسی
نان
نان بربری
کیفیت
خمیرمایه
تخمیر
ویسکوالاستوگراف
کهنگی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Fermentation
Quality
Bread
Staling
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 120 بار