آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1361
پدیدآور
فتاحی فر، الهام
Fattahifar, Elham
عنوان فارسی
مقایسه اینتراستریفیکاسیون شیمیایی و هیدروژناسیون در اصلاح روغن بذر چای و کاربرد روغن اصلاح شده در تولید مارگارین
عنوان انگلیسی
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1383/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
102
واژههای کلیدی به فارسی
اینتراستریفیکاسیون
هیدروژناسیون
روغن بذر چای
روغن آفتابگردان
روغنهای خوراکی
فرایند تولید
واژههای کلیدی به انگلیسی
Oils and fats edible
Manufacturing Process
Hydrogenation
Teaseed oil
Sunflower oil
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 138 بار