آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1375
پدیدآور
حق پرست، هیفا
Haghparast, Heifa
عنوان فارسی
اثر واریته، نوع ماده عمل آورنده و مدت زمان تخمیر در میزان اسید فیتیک نان تولیدی از ارقام شاخص گندم ایران
عنوان انگلیسی
The Effect of Variety,Leavening Agents and Fermentation Time on Phytic Acid Content of Bread Produce from Important Iranian Wheat Varieties
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
115
واژههای کلیدی به فارسی
فیتیک اسید
گندم ها
زمان تخمیر
ارقام
خمیرها
نان
استاندارد
کیفیت
پروتئین ها
مواد عمل آورنده
واژههای کلیدی به انگلیسی
Quality
Bread
Phytic acid
Fermentation time
Varieties
Doughs
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 83 بار