پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1375
عنوان فارسی
اثر واریته، نوع ماده عمل آورنده و مدت زمان تخمیر در میزان اسید فیتیک نان تولیدی از ارقام شاخص گندم ایران
عنوان انگلیسی
The Effect of Variety,Leavening Agents and Fermentation Time on Phytic Acid Content of Bread Produce from Important Iranian Wheat Varieties
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1382/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
115
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 83 بار