آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1505
پدیدآور
حسن زاده، آسیه
,
عنوان فارسی
تعیین خواص فیزیکوشیمیایی روغن دانه بزرک و جداسازی جزء امگا- 3 از آن
عنوان انگلیسی
Some Physico-chemical Characteristics of Flaxseed Oil and Optimization of Extraction Condition of Its Omega-3
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1384/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
98
واژههای کلیدی به فارسی
روغن دانه بزرک
خواص فیزیولوژیکی
اسیدهای چرب امگا 3
استخراج با حلال
عدد پراکسید
انجماد
واژههای کلیدی به انگلیسی
Freezing
Physiological properties
Solvent extraction
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 102 بار