پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1540
عنوان فارسی
جایگزینی بخشی از نیتریت با آناتو به عنوان افزودنی رنگی در سوسیس
عنوان انگلیسی
Partial Replacement of Nitrite by Annatto as a Color Additive in sausage
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1384/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
77
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 101 بار