پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1733
عنوان فارسی
تعیین مقدار آنتوسیانین های آب انار و مطالعه تغییرات آنها در طی انبارداری، فرآوری های حرارتی و غیر حرارتی
عنوان انگلیسی
Determination of Pomegranate Juice Anthocyanins and Their Variations During storage, Thermal and Non-Thermal Processing
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
عباسی، سلیمان
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1386/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
100
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 179 بار