آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1733
پدیدآور
علی قورچی، حمیدرضا
Alighourchi, Hamidreza
عنوان فارسی
تعیین مقدار آنتوسیانین های آب انار و مطالعه تغییرات آنها در طی انبارداری، فرآوری های حرارتی و غیر حرارتی
عنوان انگلیسی
Determination of Pomegranate Juice Anthocyanins and Their Variations During storage, Thermal and Non-Thermal Processing
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگر، محسن
Barzegar, Mohsen
--
استاد مشاور
عباسی، سلیمان
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1386/1
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
100
واژههای کلیدی به فارسی
آنتوسیانین ها
آب میوه ها
انارها
آب انار
کیفیت نگهداری
تنش گرمایی
تابش دهی گرما
فراوری
واژههای کلیدی به انگلیسی
Pomegranates
Heat stress
Processing
Pomegranate juice
Keeping quality
Gamma irradiation
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 179 بار