آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
1969
پدیدآور
زرین قلمی، سهیلا
zaringhalami, Soheila
عنوان فارسی
کاربرد روغن بذر چای اصلاح شده به عنوان جایگزین کره ی کاکائو در فرمولاسیون شکلات
عنوان انگلیسی
Application of the Modified Tea Seed Oil as Cocoa Butter Replacer in Chocolate Formulation
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
برزگر، محسن --
حمیدی اصفهانی، زهره
Barzegar, Mohsen -- --
Hamidi, Zohreh
--
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1388/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
99
واژههای کلیدی به فارسی
روغن بذر چای
کره کاکائو
صنعت کاکائو
دانه های کاکائو
شکلات
جایگزین های چربی
روغن و چربی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Teaseed oil
Cocoa butter
Cocoa industry
Chocolate
Oil and fat
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 184 بار