پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
1969
عنوان فارسی
کاربرد روغن بذر چای اصلاح شده به عنوان جایگزین کره ی کاکائو در فرمولاسیون شکلات
عنوان انگلیسی
Application of the Modified Tea Seed Oil as Cocoa Butter Replacer in Chocolate Formulation
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن -- حمیدی اصفهانی، زهره Barzegar, Mohsen -- -- Hamidi, Zohreh --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1388/6
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
99
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 184 بار