آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2147
پدیدآور
معارفیان، مصطفی
Mostafa, Moarefian
عنوان فارسی
بررسی اثر آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس های نعناع فلفلی و دارچین در سوسیس
عنوان انگلیسی
Antioxidant and Antimicrobial Effects of Mentha piperita and Cinnamomum zeylanicum Essential Oils in Sausage
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگر، محسن
Barzegar, Mohsen
--
استاد مشاور
ستاری، مرتضی
Sattari, Morteza
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/9
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
87
واژههای کلیدی به فارسی
دارچین
آنتی اکسیدان ها
خاصیت ضدمیکروبی
عصاره های گیاهی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Cinnamon
Antimicrobial property
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 151 بار