پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2184
عنوان فارسی
بررسی تاثیر بتا- گلوکان جو بر برخی خواص رئولوژیکی خمیر گندم
عنوان انگلیسی
Investigatigation of the Effect of Barley -glucan on Some Rheological Properties of Wheat Dough
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
عباسی، سلیمان Abbasi, S.
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
63
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 142 بار