آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2184
پدیدآور
راستی، شکوفه
Rasti, Shekoofeh
عنوان فارسی
بررسی تاثیر بتا- گلوکان جو بر برخی خواص رئولوژیکی خمیر گندم
عنوان انگلیسی
Investigatigation of the Effect of Barley -glucan on Some Rheological Properties of Wheat Dough
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Azizi, Mohammad Hossein
--
استاد مشاور
عباسی، سلیمان
Abbasi, S.
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
63
واژههای کلیدی به فارسی
جو (گیاه)
خواص روانه شناختی
بتا گلوکان ها
آرد گندم
خمیرها
نان
واژههای کلیدی به انگلیسی
Barley
Bread
Wheat flour
Doughs
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 142 بار