پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2294
عنوان فارسی
ارزیابی اثر آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس روغنی بابونه (.Matricaria chamomilla L) و بهارنارنج (Citrus bigadia Duh) در ماندگاری کیک
عنوان انگلیسی
Evaluation of Antioxidant and Antimicrobial Effect of Chamomile (Matricaria chamomilla L.) and Neroli (Citrus bigadia Duh) Essential Oils on Cake Shelf Life
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر بفروئی، محسن Barzegar B., Mohsen
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
88
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 175 بار