آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2328
پدیدآور
همایونی، بهاره
Homayooni, Bahareh
عنوان فارسی
مقایسه کیفی و کمی امگا- 3 تغلیظ شده از روغن ماهی با روش های مختلف
عنوان انگلیسی
Comparison of various concentration methods of omega-3 in fish oil
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Sahari, Mohammad ali
--
استاد مشاور
برزگر، محسن
Bazegar, Mohsen
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای جدول
تعداد صفحات
91
واژههای کلیدی به فارسی
اسیدهای چرب
روغن ماهی
تبلور
استخراج سیال ابربحرانی
ماهیان ساردین
واژههای کلیدی به انگلیسی
Fatty acids
Crystalization
Fish oil
Supercritical fluid extraction
Sardines
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 145 بار