پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2328
عنوان فارسی
مقایسه کیفی و کمی امگا- 3 تغلیظ شده از روغن ماهی با روش های مختلف
عنوان انگلیسی
Comparison of various concentration methods of omega-3 in fish oil
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن Bazegar, Mohsen
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
رشته تحصیلی
علوم و صنایع غذایی
تاریخ دفاع
1389/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای جدول
تعداد صفحات
91
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 145 بار