آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2476
پدیدآور
سلیمانیان بروجنی، یاسمین
Soleimanian, Yasamin
عنوان فارسی
بهینه سازی استخراج روغن ماهی و تبلور آن در دمای پایین به منظور تغلیظ اسیدهای چرب چند غیر اشباعی
عنوان انگلیسی
Optimization of Fish Oil Extraction and its Low Temperature Crystallization for Concentration of PUFAs
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1390/12
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
109
واژههای کلیدی به فارسی
روغن ماهی
دوسسومیریا آکوتا
بنتوسما پتراتوم
تغلیظ
اسیدهای چرب
خواص شیمیایی - فیزیکی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Fatty acids
Concentrating
Fish oil
Dussumieria acuta
Benthosema pterotum
Physicochemical properties
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 160 بار