پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2476
عنوان فارسی
بهینه سازی استخراج روغن ماهی و تبلور آن در دمای پایین به منظور تغلیظ اسیدهای چرب چند غیر اشباعی
عنوان انگلیسی
Optimization of Fish Oil Extraction and its Low Temperature Crystallization for Concentration of PUFAs
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1390/12
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
109
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 160 بار