آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2620
پدیدآور
هادیان، زهرا
Hadian, Zahra
عنوان فارسی
تولید و ارزیابی نانولیپوزوم های حاوی ایکوزاپنتاانوئیک اسید و دوکوزاهگزاانوئیک اسید
عنوان انگلیسی
Production and Evaluation of Nanoliposomes Containing Docosahexaenoic acid and Eicosapentaenoic acid
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
-- مقیمی، حمید رضا
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن --
عباسی، سلیمان
-- --
Abbasi, Soleiman
--
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1392/2
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
128
واژههای کلیدی به فارسی
ایکوزاپنتاانوییک اسید
دوکوزاهگزاانوییک اسید
اسیدهای چرب امگا 3
لیپوزوم ها
خواص شیمیایی - فیزیکی
کپسولی کردن
واژههای کلیدی به انگلیسی
Eicosapentaenoic acid
Docosahexaenoic acid
Physicochemical properties
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 189 بار