آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2708
پدیدآور
دبستانی، محسن
Dabestani, Mohsen
عنوان فارسی
تاثیر برخی عوامل روی ویژگی های کاری مخلوط صمغ های فارسی- کتیرا و سازوکار برهمکنش آنها
عنوان انگلیسی
Influence of Some Parameters on Functional Properties of Persian- Tragacanth Gums and Mechanism of Their Interactions
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عباسی، سلیمان
Soleiman, Abbasi
--
استاد مشاور
حمیدی اصفهانی، زهره
Hamidi-Esfahani, Zohreh
--
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1390/4
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
125
واژههای کلیدی به فارسی
صمغ فارسی
کتیرا
روانه شناسی
تاثیر نمک بر گیاهان
تیمار گرمابی
زیست بسپار
واژههای کلیدی به انگلیسی
Rheology
Persian gum
Gum tragacanth
Plants, Effect of salts on
Hydrothermal treatment
Biopolymer
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 168 بار