پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2740
عنوان فارسی
بهینه سازی استخراج، تاثیرات فرایندهای برودتی، حرارتی و ریزپوشینه سازی بر ترکیبات زیست فعال عصاره های زرشک آبی (Berberis integerrima) و پلویی (Berberis vulgaris)
عنوان انگلیسی
Optimization of Extraction, Effects of Cooling and Heating Processes and Encapsulation on Bioactive Compounds of Berberis vulgaris and Berberis integerrima Extracts
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن -- عباسی، سلیمان , -- -- Abbasi, Soleiman --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1392/9
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
189
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 182 بار