پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2875
عنوان فارسی
تاثیر مراحل فرآوری و رقم بر ترکیبات فعال زیستی، زیتون آماده مصرف از زمان برداشت تا پایان مرحله پاستوریزاسیون
عنوان انگلیسی
Effect of processing stages and variety on bioactive compositions of table olive since harvesting time to pasteurization
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1391/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
185
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 128 بار