آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
2875
پدیدآور
عموئی، مجتبی
Amooi, Mojtaba
عنوان فارسی
تاثیر مراحل فرآوری و رقم بر ترکیبات فعال زیستی، زیتون آماده مصرف از زمان برداشت تا پایان مرحله پاستوریزاسیون
عنوان انگلیسی
Effect of processing stages and variety on bioactive compositions of table olive since harvesting time to pasteurization
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1391/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
185
واژههای کلیدی به فارسی
زیتون ها
عمل آوری مواد غذایی
زمان برداشت
پاستوریزه سازی
خواص شیمیایی - فیزیکی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Harvesting date
Physicochemical properties
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 128 بار