پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
2952
عنوان فارسی
بهینه سازی رنگ بری روغن زیتون با روش فراصوت
عنوان انگلیسی
Optimization of Olive Oil Bleaching by Ultrasonic Method
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1393/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
106
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 140 بار