پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3011
عنوان فارسی
بهینه سازی رنگ بری روغن ها توسط میدان الکتریکی و امواج فراصوت
عنوان انگلیسی
Optimizing of Oil Bleaching by Electerical Field and Ultrasound
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1393/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
145
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 209 بار