آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3064
پدیدآور
دارابی ممتاز، مهدی
Darabi Momtaz, Mehdi
عنوان فارسی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس های ا سطوخودوس و زیره کوهی در کره شیر
عنوان انگلیسی
Antioxidant and antimicrobial effects of essential oils of lavender and cumin in butter milk
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1390/2
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
121
واژههای کلیدی به فارسی
لاواندولا
زیره کوهی
آنتی اکسیدان ها
آنتی بیوتیک ها
استافیلوکوکوس اورئوس
اشریشیاکولی
کپک ها
کره (لبنیات)
واژههای کلیدی به انگلیسی
Escherichia coli
Lavandula
Bunium Persicum
Staphylococcus aureus
Moulds
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 126 بار