پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3064
عنوان فارسی
بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی اسانس های ا سطوخودوس و زیره کوهی در کره شیر
عنوان انگلیسی
Antioxidant and antimicrobial effects of essential oils of lavender and cumin in butter milk
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1390/2
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
121
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 126 بار