پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3132
عنوان فارسی
اثر افزودن عصاره ی خشک شده ی پوست سبز پسته به ماکارونی و تأثیر آن بر قابلیت هضم نشاسته و ویژگی های پخت و تغذیه ای ماکارونی
عنوان انگلیسی
Effect of Adding Pistachio Dried Green Hull Extract on the Starch Digestibility and Nutritional and Baking Characteristics
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
احمدی گاولیقی،حسن ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1394/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
95
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 198 بار