آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3132
پدیدآور
لله گانی، سجاد
Lalegani, Sajjad
عنوان فارسی
اثر افزودن عصاره ی خشک شده ی پوست سبز پسته به ماکارونی و تأثیر آن بر قابلیت هضم نشاسته و ویژگی های پخت و تغذیه ای ماکارونی
عنوان انگلیسی
Effect of Adding Pistachio Dried Green Hull Extract on the Starch Digestibility and Nutritional and Baking Characteristics
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد،محمدحسین
Mohammad Hossain,Azizi
--
استاد مشاور
احمدی گاولیقی،حسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1394/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
95
واژههای کلیدی به فارسی
پسته ها
پوست میوه
عصاره ها
رشته ها
نشاسته قابل هضم
مهار آنزیم
آلفا آمیلاز
آلفا گلوکوزیداز
واژههای کلیدی به انگلیسی
Alpha amylase
Enzyme inhibition
Alpha glucosidase
Peel
Digestible starch
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 198 بار