پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3208
عنوان فارسی
ریزپوشانی اسانس های آویشن و دارچین در نانو ذرات کیتوزان و بررسی اثرات نگهدارندگی آنها در همبرگر
عنوان انگلیسی
Encapsulation of Thyme and Cinnamon Essential Oil in Chitosan Nanoparticle and Evaluation of Their Preservative Effects in Hamburger
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1394/12
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
233
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 284 بار