آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3208
پدیدآور
قادری قهفرخی، مریم
Ghaderi، Ghahfarokhi, Maryam
عنوان فارسی
ریزپوشانی اسانس های آویشن و دارچین در نانو ذرات کیتوزان و بررسی اثرات نگهدارندگی آنها در همبرگر
عنوان انگلیسی
Encapsulation of Thyme and Cinnamon Essential Oil in Chitosan Nanoparticle and Evaluation of Their Preservative Effects in Hamburger
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
برزگر، محسن
--
استاد مشاور
سحری، محمدعلی
--
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Sahari, Mohammad ali
--
--
Azizi, Mohammad Hossain
--
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1394/12
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
233
واژههای کلیدی به فارسی
همبرگر
نانو ذرات کیتوزان
ریز پوشانی
اسانس دارچین
اسانس آویشن
واژههای کلیدی به انگلیسی
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 284 بار