آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3286
پدیدآور
میراب، بیژن
Mirab, Bijan
عنوان فارسی
اثر عصاره ی تغلیظ شده ی پوست انار بر هضم نشاسته، ویژگیهای بافتی و حسی کیک
عنوان انگلیسی
Effect of Pomegranate Peel Extract on Starch Digestion and Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cake
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Mohammad Hossain, Azizi
--
استاد مشاور
احمدی گاولیقی، حسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1395/8
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
81
واژههای کلیدی به فارسی
پوست انار
باز دارندگی آلفا آمیلاز و آلفا گلوکوزیداز
آبکافت نشاسته
کیک
واژههای کلیدی به انگلیسی
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 214 بار