پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3286
عنوان فارسی
اثر عصاره ی تغلیظ شده ی پوست انار بر هضم نشاسته، ویژگیهای بافتی و حسی کیک
عنوان انگلیسی
Effect of Pomegranate Peel Extract on Starch Digestion and Physicochemical, Textural and Sensory Properties of Cake
عنوان به زبان دیگر
استاد مشاور
احمدی گاولیقی، حسن ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1395/8
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
81
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 214 بار