پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3353
عنوان فارسی
تولید تافی با پودر عناب و بررسی ویژگی های فیزیک و شیمیایی و حسی آن
عنوان انگلیسی
Production of Toffee with Jujube Powder and Investigation of Its Physico-chemical and Sensory Properties
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر،محسن ,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1394/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای جدول
تعداد صفحات
57
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 195 بار