آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3353
پدیدآور
بحرآسمانی کوهستانی، مهدیه
Bahrasemani kohestani, Mahdieh
عنوان فارسی
تولید تافی با پودر عناب و بررسی ویژگی های فیزیک و شیمیایی و حسی آن
عنوان انگلیسی
Production of Toffee with Jujube Powder and Investigation of Its Physico-chemical and Sensory Properties
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری،محمدعلی
Mohammad ali,Sahari
--
استاد مشاور
برزگر،محسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
مهندسی کشاورزی ، علوم و صنایع غذائی
تاریخ دفاع
1394/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای جدول
تعداد صفحات
57
واژههای کلیدی به فارسی
تافی
پودر عناب
ویژگی های فیزیکو شیمیایی و حسی
واژههای کلیدی به انگلیسی
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 195 بار