آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3375
پدیدآور
دادفر، طاهره
Dadfar, Tahereh
عنوان فارسی
رنگبری روغن زیتون توسط فرآیند غشایی
عنوان انگلیسی
Olive Oil Bleaching by Membrane Technology
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1395/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای نمودار
دارای تصوير
دارای جدول
تعداد صفحات
66
واژههای کلیدی به فارسی
رنگبری
فرآیند غشایی
روغن زیتون
واژههای کلیدی به انگلیسی
bleaching
Olive oil
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 208 بار