پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3400
عنوان فارسی
بهینه سازی شرایط استخراج، تاثیر فرایندهای برودتی، حرارتی و تغلیظ بر برخی ترکیبات زیست فعال عصاره میوه عناب (Ziziphus vulgaris) و استفاده از آن به عنوان نوشیدنی فراسودمند
عنوان انگلیسی
Optimization of Extraction Conditions, Effect of Cooling, Heating and Concentration Processes on Bioactive compounds of Jujube Fruit Extract (Ziziphus vulgaris) and Its Application as Functional Drink
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1395/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
157
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 211 بار