آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3569
پدیدآور
سیف زاده، نگین
Seifzadeh, Negin
عنوان فارسی
تغلیظ ضداکساینده های عصاره آبی پوست سبز پسته با استفاده از فرایند غشایی و کاربرد آن در روغن بزرک به عنوان یک ضداکساینده طبیعی
عنوان انگلیسی
Concentration of Pistachio Hull Extract Antioxidants using Membrane Separation and its Application in Flaxseed Oil as a Natural Antioxidant
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
احمدی گاولیقی، حسن -- برزگر، محسن
, --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/3
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
117
واژههای کلیدی به فارسی
پوست سبز پسته
جداسازی غشایی
ترکیبات فنولی
فعالیت ضداکسایشی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Membrane separation
Phenolic compounds
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 279 بار