پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3569
عنوان فارسی
تغلیظ ضداکساینده های عصاره آبی پوست سبز پسته با استفاده از فرایند غشایی و کاربرد آن در روغن بزرک به عنوان یک ضداکساینده طبیعی
عنوان انگلیسی
Concentration of Pistachio Hull Extract Antioxidants using Membrane Separation and its Application in Flaxseed Oil as a Natural Antioxidant
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
احمدی گاولیقی، حسن -- برزگر، محسن , --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/3
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
117
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 279 بار