آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3677
پدیدآور
کریمی، امین
Karimi, Amin
عنوان فارسی
بررسی فعالیت ضد اکسایشی و بازدارندگی آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز آبکافته پروتئینی جوانه ذرت
عنوان انگلیسی
Evaluation of antioxidant activity and inhibition of alpha-amylase and alpha-glucosidase enzymes by corn germ protein hydrolysate
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عزیزی تبریززاد، محمدحسین
Mohammad Hossain, Azizi
--
استاد مشاور
احمدی گاولیقی، حسن
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/11
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
74
واژههای کلیدی به فارسی
آبکافته پروتئینی
جوانه ذرت
اثر ضداکسایشی
بازدارندگی آنزیم های آلفا-گلوکوزیداز
آلفا-آمیلاز
واژههای کلیدی به انگلیسی
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 277 بار