آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3706
پدیدآور
موسوی، سیده نسرین
Mousavi, Seyedeh nasrin
عنوان فارسی
ارزیابی تاثیر برخی عوامل روی پایدارسازی نوشیدنی پروتئین شاهدانه
عنوان انگلیسی
Influence of Some Variables on the Stablization of Hemp Seed Protein Based Drink
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
عباسی، سلیمان
Soleiman, Abbasi
--
استاد مشاور
آذری کیا، فاطمه
,
مقطع تحصیلی
کارشناسی ارشد
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
علوم و مهندسی صنایع غذایی - فناوری مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/12
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
دارای نمودار
تعداد صفحات
110
واژههای کلیدی به فارسی
پروتئین شاهدانه
سدیم هگزامتافسفات (SHMP)
برهمکنش پروتئین-هیدروکلوئید
پایداری حرارتی
فراصوت
همگن سازی
واژههای کلیدی به انگلیسی
Thermostability
Ultrasound
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 97 بار