آدرس ایمیل خود را وارد نمایید
ثبت
پیام خود را بنویسید
ارسال به ایمیل
راهنمای جستجو در سامانه پارسه
راهنمای بارگذاری پایان نامه/رساله
English
تماس با ما
درباره ما
ورود به سایت
ورود خودکار
ثبت نام
بازیابی رمز عبور
سبد خرید
آیتمی وجود ندارد
راهنماها
بارکد
شماره پایان نامه
3721
پدیدآور
کمالی، الهه
Kamali, Elahe
عنوان فارسی
استفاده از روغن دانه تاج خروس به عنوان جانشین کره کاکائو در فرمولاسیون شکلات
عنوان انگلیسی
Utilization of Amaranth Seed Oil as a Cocoa Butter Replacer in Chocolate Formulation
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
سحری، محمدعلی
Mohammad ali, Sahari
--
استاد مشاور
برزگر، محسن -- احمدی گاولیقی، حسن
, --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
134
واژههای کلیدی به فارسی
روغن بذر تاج خروس
اصلاح روغن
الئوژل
جانشین کره کاکائو
شکلات
واژههای کلیدی به انگلیسی
Chocolate
واژههای کلیدی به زبان دیگر
فایل چکیده
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
ثبت نام
|
بازیابی رمز عبور
دفعات مشاهده: 154 بار