پیام خود را بنویسید
بارکد
شماره پایان نامه
3721
عنوان فارسی
استفاده از روغن دانه تاج خروس به عنوان جانشین کره کاکائو در فرمولاسیون شکلات
عنوان انگلیسی
Utilization of Amaranth Seed Oil as a Cocoa Butter Replacer in Chocolate Formulation
عنوان به زبان دیگر
استاد راهنما
استاد مشاور
برزگر، محسن -- احمدی گاولیقی، حسن , --
مقطع تحصیلی
دکترای تخصصی
دانشکده
کشاورزی
دپارتمان یا گروه
صنایع غذائی
رشته تحصیلی
تکنولوژی مواد غذایی
تاریخ دفاع
1397/10
زبان متن
فارسی
زبان چکیده
فارسی
انگلیسی
مشخصات ظاهری
دارای جدول
تعداد صفحات
134
واژه‌های کلیدی به انگلیسی
واژه‌های کلیدی به زبان دیگر
فایل اصلی
اعضای دانشگاه تربیت مدرس با ورود نام کاربری و رمز عبور ایمیل دانشگاه دسترسی مجاز خواهند داشت.
ورود خودکار
دفعات مشاهده: 154 بار